skip to Main Content

FORMÅL

Stresskonferencen har til formål at samle forskere og praktikere, som arbejder med forebyggelse- og behandling af stress i Danmark.
Ønsket med konferencen er at sikre vidensdeling, udvikling og debat samt skabe rum for at kvalificere og videreudvikle forebyggende interventioner og behandlingsmetoder på området.

 

Konferencen søger at skabe og vedligeholde et fagligt stærkt forum, hvor fagpersoner fra hele Danmark kan mødes for at holde sig opdateret på den nyeste forskningsbaserede viden om stress, stressforebyggelse og stressbehandling. Dette via. faglige indspark, hvor den nyeste viden formidles af de forskere og fagpersoner, der dagligt bedriver forskning på området.

 

Konferencens formål er at samle den nyeste viden indenfor b.la. stress og mental sundhed, og formidle denne viden på en måde, hvor deltagerne både får indblik i, hvad der rører sig indenfor forskningsområdet, samt tilbydes praksisnære og konkrete værktøjer, som kan benyttes i erhvervsmæssigt øjemed.

Vi arbejder løbende med konferencens form og indhold. I 2024 afholdes konferencen på Scandic Copenhagen den 6 juni 2024. Konferencen afholdes af Necto, Fonden Mental Sundhed, Malene Friis Andersen og IDA Arbejdsmiljø

 

Bag det faglige program står som altid Yun Ladegaard, Malene Friis Andersen, og Christian Gaden Jensen

 

Vi sammensætter et program, som byder på nyeste viden og praksis. Her prioriteres både forskningsnørdede videnstunge indlæg samt friske praksisnære oplæg med konkrete tips og tricks til arbejdspladser og professionelle som arbejder med stressforebyggelse.

 

Så snart der åbnes for tilmelding, annonceres det her på siden.

Stemningsbilleder fra tidligere konferencer

Back To Top