skip to Main Content

FORMÅL

Stresskonferencen har til formål at samle forskere og praktikere, som arbejder med forebyggelse- og behandling af stress i Danmark.
Ønsket med konferencen er at sikre vidensdeling, udvikling og debat samt skabe rum for at kvalificere og videreudvikle forebyggende interventioner og behandlingsmetoder på området.

Konferencen søger at skabe og vedligeholde et fagligt stærkt forum, hvor fagpersoner fra hele Danmark kan mødes for at holde sig opdateret på den nyeste forskningsbaserede viden om stress, stressforebyggelse og stressbehandling. Dette via. faglige indspark, hvor den nyeste viden formidles af de forskere og fagpersoner, der dagligt bedriver forskning på området.

Konferencens formål er at samle den nyeste viden indenfor b.la. stress og mental sundhed, og formidle denne viden på en måde, hvor deltagerne både får indblik i, hvad der rører sig indenfor forskningsområdet, samt tilbydes praksisnære og konkrete værktøjer, som kan benyttes i erhvervsmæssigt øjemed.

Vi arbejder løbende med konferencens form og indhold. I 2023 afholdes konferencen på Tivoli Hotel og Congress Center den 16 marts 2023. Konferencen afholdes som altid af Malene Friis Andersen, Yun Ladegaard og Christian Gaden Jensen – i 2023 bliver det i stærkt samarbejde med IDA Arbejdsmiljø

Vi sammensætter et program som byder på nyeste viden og praksis.
Her prioriteres både forskningsnørdede videnstunge indlæg samt friske praksisnære oplæg med konkrete tips og tricks til arbejdspladser og professionelle som arbejder med stressforebyggelse.

Så snart der åbnes for tilmelding annonceres det her på siden.

Organisationer bag konferencen er Fonden Mental Sundhed og IDA Arbejdsmiljø

Stemningsbilleder fra tidligere konferencer

Vi samarbejder med

Back To Top